Видео: Го молеа и плачеа, но тој не сакаше да запре

Loading...

Сакаше да ги насмее внуките, наместо тоа ги налути и расплака. Или е толку бесчувствителен или погрешно ја сфати забавата.Ако мислите дека убивањето инсекти е нешто што децата сакаат да го гледаат за да се насмеат, се лажете. Барем не оние слатки и сосема безопасни.

Ако досега тоа не сте го знаеле, погледнете го видеото и дознајте како тоа може да делува на децата. 
Ако мислите дека убивањето инсекти е нешто што децата сакаат да го гледаат за да се насмеат, се лажете. Барем не оние слатки и сосема безопасни.

loading...
Loading...