Видео: ГО МРАЗЕВ ТАТКО МИ… Се до моментот кога ја открив неговата тајна!

Loading...

Трогателното кратко видео од Сингапур со име „Подарок“, е приказна за синот кој што го мразел неговиот татко.Омразата се јавила како последица од мислењето на синот дека неговиот татко е сиромашен и неуспешен човек, но сето тоа се менува во моментот кога тој ја открива неговата тајна…
Која е неговата тајна и зошто овој филм ги трогна луѓето кои го имаат гледано?
Постои само еден да дознаете…

Во продолжение погледнете го прекрасниот краток филм кој сигурно ќе ве трогне. Сигурно нема да зажалите ако одвоите само седум за да го погледнете видеото.
Омразата се јавила како последица од мислењето на синот дека неговиот татко е сиромашен и неуспешен човек, но сето тоа се менува во моментот кога т

loading...
Loading...