Видео: Го намести човекот па ни крив ни должен доби шамар!

Loading...

Добро го намести :)Ова видео ќе ве насмее до солзи.
Ни крив ни должен си доби шлаканица.
На следниот ЛИНК погледнете што му се случи на момчето кое сакаше да ја бакне девојката.

 
Ова видео ќе ве насмее до солзи.
Ни крив ни должен си доби шлаканица.
На следниот

loading...
Loading...