Видео: Го нокаутираше другарот со обична шлаканица!

Loading...

Го нокаутираше другарот со обична шлаканица!Вака се тепа пријател 🙂
Успеа да го нокаутира со само една шлаканица.
Погледнете…

 
Вака се тепа пријател 🙂
Успеа да го нокаутира со само една шлаканица.
Погледнете…

 

loading...
Loading...