Видео: Го прегазила момчето затоа што ја напуштило

Жена од Нов Зеланд е уапсена откако буквално го прегазила дечкото кој и соопштил дека ја напушта, објави „Охрид нет“. Инцидентот се случил во Hamilton Waikato областа на северниот остров каде е сниман Господарот на прстените. 15 годишно момче ги слушнало како се расправаат надвор од продавницата и како дечкото и кажал дека ќе ја напушти “а потоа таа помина над него”.
“Првиот пат мислевме дека се работи за несреќен случај а вториот сфативме дека не е” – кажуваат сведоците.

 
Луѓето кои се затекнале на местото му помогнале на човекот кој е префрлен во болница, а жената по инцидентот со автомобилот скокнала во реката Waikato. Автомобилот потонал а таа успеала да излезеод него, по што била приведена.
 
Инцидентот се случил во Hamilton Waikato областа на северниот остров каде е сниман Господарот на прстените. 15 годишно момче ги слушнало&

Пронајдете не на следниве мрежи: