Видео: ГО ПРЕСЕКЛА ЧОРАПОТ НА ПОЛОВИНА, тоа што го направи ги воодушеви сите

Потребен ви е еден чорап, конец, ножици, малку ориз, неколку копчиња, парче ткаенина и малку фантазија.Не ги фрлајте старите чорапи, оваа креативна девојка ќе ви помогнев од нив да направите извонреден украс.
Потребен ви е еден чорап, конец, ножици, малку ориз, неколку копчиња, парче ткаенина и малку фантазија.
Материјалот за добри украси го има насекаде околу нас, зависи само од нашиот агол на гледање. 

Не ги фрлајте старите чорапи, оваа креативна девојка ќе ви помогнев од нив да направите извонреден украс.
Потребен ви е еден чорап, конец,

Пронајдете не на следниве мрежи: