Видео: Го прославила 100-тиот роденден со стриптизер кој се соблекол целосно гол!

Loading...

Британката Дорис Дехидри уживала во настапот на згодното момче, а снимката од нејзиниот роденден заврши на Јутјуб и бабата стана ѕвезда.Имено, на роденденската прослава може да и бидат љубоморни многу девојки. Бабата роденденот ни помалку ни повеќе го прославила со стриптизер.
Во пабот во кој што го славела роденденот навистина било многу весело.
Сето тоа некој го снимил и секако снимката од нејзиниот роденден заврши на Јутјуб и бабата стана ѕвезда.
Инаку, нејзината прва желба за роденден била да се вози со хеликоптер. Меѓутоа, затоа што сакала пилотот да се соблече додека се во воздух, оваа идеја морала да отпадне.

 
Бабата очигледно добро подготвена дошла на стриптизот. На крајот таа заврши намачкана со шлаг на лицето.
Инаку, нејзината прва желба за роденден била да се вози со хеликоптер. Меѓутоа, затоа што сакала пилотот да се соблече додека се во воздух, оваа идеја морала да отпадне.
-Ме праша дали може пилотот да се соблече додека се во воздух. Секако и кажавме дека пилотот тоа не го прави туку дека тоа го прави стриптизер. Потоа таа лично си одбра стриптизер- изјавила нејзината снаа.
Погледнете го видеото на следниот ЛИНК.Имено, на роденденската прослава може да и бидат љубоморни многу девојки. Бабата роденденот ни помалку ни повеќе го прославила со стриптизер.

loading...
Loading...