Видео: Го воодушеви цел Интернет: Изведе сцена од „Матрикс“ без никакви ефекти!

Loading...

Кеничи Ебин во американскиот натпревар „Јас имам талент“ без проблем ја извел сцената од „Матрикс“ и успеал да ги остави сите без текст.Ова е човекот пред кој е сигурна филмска иднина и ова е првиот чекор за нековиот успех во кариерата.
Сцената од Матрикс ја извел без никакви филмски ефекти во студиото. Холивуд  за сигурно добил одличен каскадер.
Погледнете го овој необичен талент:

 
 
Ова е човекот пред кој е сигурна филмска иднина и ова е првиот чекор за нековиот успех во кариерата.
Сцената од Матрикс ја извел без никакв

loading...
Loading...