Видео : Големо враќање на Бритни Спирс со нов видео запис

Loading...

Will.i.am и Бритни направија ремикс на нивната песна  “Scream & Shout” за која видео записот излезе неодамна.
Потсетуваме песната  “Scream & Shout” до сега е продадена во повеќе од три милиони примероци, додека пак првата верзија од спотот е прегледана повеќе од 100 милиони пати. Песната исто така се наоѓа на првото место во повеќе од 60 држави.
 Will.i.am и Бритни направија ремикс на нивната песна  “Scream & Shout” за која видео записот излезе неод

loading...