Видео: Грчки кошаркар ќе нокаутираше судија!!!

Костас Папаниколау од радост при постигната тројка за малку ќе му нанесеше тешка повреда на судијата на натпреварот со Турција.Судијата можеше да настрада сериозно и да се здобие со голема повреда, но, се чини дека се мина како што треба.Судијата можеше да настрада сериозно и да се здобие со голема повреда, но, се чини дека се мина како што треба.

Пронајдете не на следниве мрежи: