Видео: Гром удри во мајка и ќерка

На интернет се појави вознемирувачка видео снимка, направена во Омск во Русија, на која се гледа како гром удира во мајка и ќерка кои во тој миг пешачеле. Имено, еден возач преку камерата поставена во својот автомобил снимил видео кое ужаснува и покрај лошиот квалитет наснимката.
Мајката (28) и нејзината шест годишна ќерка за среќа го преживеале ударот од громот. Тие веднаш биле однесени во болница, со изгореници од прв и втор степен.
Мајката и ќерката се пешачеле по автопатот, а во рацете носеле чадор. Се претпоставува дека токму чадорот го привлекол громот, кој ги погодил два пати едно по друго.На интернет се појави вознемирувачка видео снимка, направена во Омск во Русија, на која се гледа како гром удира во ма

Пронајдете не на следниве мрежи: