Видео: Хакерска љубов: Соборил 101 сајт за 8ми март!

Loading...

Наместо букет со 101 роза, хакер кој се потпишува како “Shon3”, на својата девојка за осми март и подари 101 соборен сајт. На секој се појавил црн екран со големо срце во средината и порака: „Милана, те сакам“Како да ја направите среќна вашата девојка за 8ми март? Експертите во љубовните односи, најверојатно, ќе препорачаат свеќи, бонбони, парфеми, вечера, испрани и испеглани сите алишта… и слични романтики или докази за рамноправност, но сигурно не би им паднало на памет на листата да стават и хакирање на сајтови. А всушност тоа го доби една Милана од нејзиното момче.  
Наместо букет со 101 роза, хакер кој се потпишува како “Shon3”, на својата девојка за осми март и подари 101 соборен сајт. На секој се појавил црн екран со големо срце во средината и порака: „Милана, те сакам“

Иако многумина би рекле дека не им е јасно каква врска има оборувањето на туѓите сајтови со денот на жените и нивната борба за еднаквост, „Shon3“ веројатно најдобро знае што би сакала неговата девојка и како да ја воодушеви. Како да ја направите среќна вашата девојка за 8ми март? Експертите во љубовните односи, најверојатно, ќе препорачаат свеќи, бонбони, парфеми, вечер

loading...
Loading...