ВИДЕО: Хит реклама за изборите во Црна Гора!

Loading...

Рекламата „Ајде полека“ на Социјалистичката Народна Партија на Црна Гора, брзо ја освои публиката и надвор од границите на земјата, а ќе видиме дали ќе му помогне на СНП да постигнат добар резултат на изборите кои ќе се одржат на 25 мај.Кампањата за изборите во Црна Гора веќе започна, а предизборните маркетинг акции, односно спотови, веќе започнаа да се вртат по телевизиите. СНП излезе со интересно осмислен концепт за реклама, па ќе видиме колку ќе биде успешен овој нивен потег.
Погледнете го видеото: 
Кампањата за изборите во Црна Гора веќе започна, а предизборните маркетинг акции, односно спотови, веќе започнаа да се вртат по телевизиите. СНП из

loading...
Loading...