Видео: Храбар човек нуркаше со ајкула!

Loading...

Шон Харингтон (27) одлучил да плива во море со тигреста ајкула од два и пол метри.Наместо кафез од челик за сигурна заштита тој бил окружен со мал ефтин кафез за птици. Тој признава дека овој кафез била паметна одлука но и дека нешто тргнало наопаку.
Тој знаел дека ајкулата е во водата но не се надевал дека толку многу ќе му се приближи.

„Мислев само да скокнам и да напрвам неколку фотографии и веднаш да излезам , но работите излегоа од контрола.Тоа веројатно е една од најглупавите работи кои некогаш ги имам направено.“
Наместо кафез од челик за сигурна заштита тој бил окружен со мал ефтин кафез за птици. Тој признава дека овој кафез била паметна одлука но и дека н

loading...
Loading...