Видео: Храбра полицајка „вратила дете од мртвите“

Loading...

Полицајка од Мексико спасила живот на едно мало дете.Жената изреагирала крајно професионално. Најпрвин му го измасирала срцето а потоа му дала вештачко дишење. После неколку десетина секунди детето успеало да си дојде при себе.

Не е познато во кој ден од Мексико се слушила оваа сцена, а не е ни познат идентитетот на храбрата полицајка, но во секој случај оваа жена заслужува признание за своето направено дело.
Погледнете го видеото…
Жената изреагирала крајно професионално. Најпрвин му го измасирала срцето а потоа му дала вештачко дишење. После неколку десетина секунди дете

loading...
Loading...