Видео: Христијани изеле жив муслиман во Африка

Loading...

Странските медиуми објавија шокантни фотографии и снимки со веста за познатиот канибл „Диво Куче“ од Африка, кој по втор пат во неколку недели јавно уби муслиман и го изеде.Инаку вистинското име на „Лудо Куче“ е Оандја Маглоир, кој пред камерите исече парче месо од муслиманот и го изеде.
Според пишувањата на странските медиуми, луѓето биле убиени поради одмазда бидејќи тие предходниот ден убиле таксист во Санго, Централна Африканска Република.
Погледнете го видеото: 

 Внимание: Видеото е со вонемирувачка содржина
Инаку вистинското име на „Лудо Куче“ е Оандја Маглоир, кој пред камерите исече парче месо од муслиманот и го изеде.
Според пишу

loading...
Loading...