Видео: Хрватица се транформира во Тоше Проески

Loading...

Хрватката Марина Мамиќ  своето слободно време го користи  да се транформира во познати личности.

 
За нешто повеќе од пет минути таа се трансформираше во Витни Хјустон,Моника Белучи, Џеј Ло, Ријана , но како што таа самата вели во видеото, за нешто вакво потребна ви е пракса. Според неа,  една од најтешките промени била во султанката Хурем бидејќи за неа и биле потребни преку 3 часа непрестана работа.

Најинтересното е тоа што оваа девојка може без проблем се трансформира и во нејзиниот омилен пејач, Тоше Проески. Таа оваа трансформација ја направи во знак на сеќавање на Тоше и како поклон за неговите верни фанови. Марина вели дека ужива додека ја прави оваа шминка исто како што ужива додека ја слуша неговата музика.

Хрватката Марина Мамиќ  своето слободно време го користи  да се транформира во познати личности.

loading...