Видео: И Нутелата е уметност!

Loading...

Во уметност неодамна се појави и видео каде чоколадниот крем Нутела ја има главната улога. Перформансот почнува така што уметничката доаѓа пред публиката веќе целата во чоколадо, околу половина има банани. Во рацете носи голема тегла Нутела, која е наменета за својот колега кој целосно го премачкува по главата. Како да тоа не е доволно, тој во исто време ги јаде бананите од нејзината половина и меѓу нозете. Не е на нас да судиме за уметничката вредност на овој перформанс , но би било штета да не го погледнете.Во уметност неодамна се појави и видео каде чоколадниот крем Нутела ја има главната ул

loading...