Видео: Ѝ РЕЧЕ НА ЌЕРКАТА да се насмее за сликање, но тогаш кучето направи нешто што ВАС ќе ве насмее!

Овој далмантинец кој позира со девојчето има „волшебна“ насмевка, која некои можеби ќе ги исплаши, но важно е дека неговите намери се чисти и искрени.Кучињата секогаш знаат да не расположат и насмеат. Сепак, прашање е колку ние можеме да ги насмееме кучињата?
Овој далмантинец кој позира со девојчето има „волшебна“ насмевка, која некои можеби ќе ги исплаши, но важно е дека неговите намери се чисти и искрени.
Погледнете како се „кези“ овој далмантинец:

Кучињата секогаш знаат да не расположат и насмеат. Сепак, прашање е колку ние можеме да ги насмееме кучињата?
Овој далмантинец кој позира с

Пронајдете не на следниве мрежи: