ВИДЕО: Идиотско селфи-го удри воз по главата додека се обидуваше да се фотографира!

Loading...

Потрес на мозок во најава! Дечково не беше свесен дека ќе го удри воз по главата!Херојот од приказнава беше толку зафатен со местењето на своето лице што не ја забележа опасноста која му се приближува. Во еден момент тој се местеше за да испадне опасен на сликата, па не ја забележа чизмата од кондуктерот што го удри по главата!
Херојот од приказнава беше толку зафатен со местењето на своето лице што не ја забележа опасноста која му се приближува. Во еден момент тој се мест

loading...
Loading...