Видео: Игор Џамбазов порача: „Дотичниот кој ми посака смрт ќе биде награден“

Loading...

На само три дена пред големиот концерт во салата Борис Трајковски, закажан за 1 ноември, тимот на Република.мк разговараше со  Игор Џамбазов за време на пробата. Во очекување  на Калиопи Игор низ смеа вели – ова е најстресната проба пред концертот.Игор деновиве се потсетува на сите оние работи кои му се случуваат низ животот, или како што би рекол тој, во овој живот ако може да се нарече живот. Како успеваат да се разберат Џамбаз сениор и Јуниор, која е преокупацијата на Маестро Џамбазов… Што станало со плановите за голема свадба во брод низ Средоземното Море… – ова е само дел од она за кое зборува Џамбазов во разговорот.
-Дури и мојата мачка се потресе од земјотресот што ми го приреди дотичниот што ми ровареше по животот и ми даде престрога казна – вели Игор. Тој најавува дека „дотичниот“ ќе биде награден.

 

Извор: РепубликаИгор деновиве се потсетува на сите оние работи кои му се случуваат низ животот, или како што би рекол тој, во овој жив

loading...
Loading...