Видео: Им се заканувал во автобус, па го претепале и го исфрлиле надвор

Loading...

Патниците во еден автобус во Њу Јорк ја покажале својата храборст и слога кога еден патник се обидел да го наруши мирот во автобусот.Еден маж постојано пцуел и и викал на една патничка. Еден постар човек кој седел до неа му подвикнал на напаѓачот, по што овој му се свртел и нему.
Кога нервозниот маж се обидел да го удри старецот, група луѓе му се нафрлиле и почнале да го тепаат. Потоа викнале по возачот да ја отвори вратата и го исфрлиле надвор.
Девојката која го снимила инцидентот постојано се смеела за време на случката.
Еден маж постојано пцуел и и викал на една патничка. Еден постар човек кој седел до неа му подвикнал на напаѓачот, по што овој му се свртел и нему.

loading...
Loading...