Видео: Има 32 години, а изгледа како 9 месечно бебе!

Loading...

Оваа Бразилка има 32 години, но нема да поверувате како изгледа.Бразилката Марија Одет има 32 години. Таа ја изненади јавноста, откако се појави видео од неа, каде што всушност наликува на 9 месечно бебе.
Специјалистите тврдат дека Марија има сериозни проблеми со тироидната жлезда и недостаток на хормони, поради што не е овозможено на телото и умот правилно да се развијат.
Нејзиното семејство е сиромашно и живее во куќа од кал, а за неа се грижи втората сопруга на нејзиниот татко. Тие не биле во можност да платат за лекувањето Марија, но тоа не ги спречило да ја сакаат Марија без разлика на нејзиниот изглед и нејзината болест. Бразилката Марија Одет има 32 години. Таа ја изненади јавноста, откако се појави видео од неа, каде што всушност наликува на 9 месечно бебе.

loading...
Loading...