Видео: Интересно запросување на скопскиот плоштад

Loading...

Од 14 до 16 март ќе се одржи саемот за венчавки „Во бело“, а по тој повод околу 120 флеш- мобери од балетското студио Еурека го снимаа и рекламниот спот на плоштадот Македонија. Јана ја спремала кореографијата, но воопшто не ни помислила дека нејзиното момче токму тогаш ќе ја запроси.Иван кој е новинар во ТВ Алфа, знаел дека ќе се снима флешмобот за саемот и вистински ги искористил моментот.
Погледнете како изгледаше тоа.

Извор: КурирИван кој е новинар во ТВ Алфа, знаел дека ќе се снима флешмобот за саемот и вистински ги искористил моментот.
Погледнете како изгледаше тоа

loading...
Loading...