Видео: Интернет хит – Пародија на модни блогери

Loading...

Иако Интернетот е преполн со најразлични пародии на светски филмови и музички хитови, ова ретко може да се види на Балканот.Марко Лазовиќ решил тоа да го промени, па објавил две пародии во кои учестува самиот тој. Во првото видео исмејува моден дизајнер по име Зоран, а во второто Наташа Беклавац со песната „Позитивна“. Доказ дека овој дечко станал популарен преку ноќ е неговата гледаност од страна на 60.000 луѓе.  А, ние веруваме дека ќе бидат и уште повеќе…
Погледнете и насмејте се… 🙂

 Марко Лазовиќ решил тоа да го промени, па објавил две пародии во кои учестува самиот тој. Во првото видео исмејува моден дизајнер по име Зоран, а в

loading...
Loading...