Видео: Изгледа како мало снежно ридче, но почекајте да видите што излезе од под мразот…

Мало ледено „брдо“ се претвори во насип, а потоа во огромна „планина“.Мораме да признаеме дека на почетокот на видеото немавме идеја што се случува. Видеото почнува со прекрасна глетка на антички пејзаж но одненадеж, по само неколку секунди, на средина на ледот почна да се формира голема испакнатина…
Мало ледено „брдо“ се претвори во насип, а потоа во огромна „планина“.
Не сакаме да ви откриеме што точно се случува, затоа ве советуваме да го погледнете видеото, и да се уверите сами.

Мораме да признаеме дека на почетокот на видеото немавме идеја што се случува. Видеото почнува со прекрасна глетка на антички пејзаж но одненадеж,

Пронајдете не на следниве мрежи: