Видео: Изгледа како обична ШКОЛКА, но погледнете што се случува кога ја допре со стапот…

Секогаш не фасцинирале видеата кои покажуваат разни интересни суштества од морските длабочини…Мораме да признаеме дека вакво нешто сигурно не гледаме секој ден…Нашата планета Земја има својствена топографија, 71% од кората е прекриена со вода, но поголемиот дел од таа огромна водена површина не е истражена….
Секогаш не фасцинирале видеата кои покажуваат разни интересни суштества од морските длабочини…
Во следното видео можете да видите еден мајстор за камуфлажа кој на дното на океанот се служи со разни трикови за да се спаси од грабливците.
За што се работи, погледнете во видеото кое следи….

Мораме да признаеме дека вакво нешто сигурно не гледаме секој ден…Нашата планета Земја има својствена топографија, 71% од кората е прекриена

Пронајдете не на следниве мрежи: