Видео: Изгледа како ОБИЧНА ТОРТА, но неколку минути подоцна…

Ова видео кое го најдовме на Јутјуб не фасцинираше, а веруваме дека ќе ве фасцинира и вас!Дека интернетот е навистина преполн со неверојатни работи, доказ е и ова видео кое ќе го видите во продолжение. Тоа што се случува на крајот, не осгави без зборови….
Елиса Сраус е дизајнер, учител, автор и советнк, но својот живот најмногу го посветила на создавање на највкусните и најубави торти.
Погледнете што му направи на својот 60 – годишен татко за роденден.

Дека интернетот е навистина преполн со неверојатни работи, доказ е и ова видео кое ќе го видите во продолжение. Тоа што се случува на крајот, не ос

Пронајдете не на следниве мрежи: