ВИДЕО: Излезе на бина со 16-годишна девојка, а потоа направи нешто поради кое сите останаа подзинати!

Loading...

Alice Upcott и Dom Smith можеби се млади, но тоа што го прават со заеднички сили е една од најневеројатните работи кои некогаш сте ги виделе.Alice Upcott и Dom Smith можеби се млади, но тоа што го прават со заеднички сили е една од најневеројатните работи кои некогаш сте ги виделе.
Освен тоа што се британски и европски шампиони, овие два феноменални спортисти се членови на една перформанс група под наслов „Spellbound“, а откако ќе го видите следното видео, ќе ви биде прилично јасно поради што.Alice Upcott и Dom Smith можеби се млади, но тоа што го прават со заеднички сили е една од најневеројатните работи кои некогаш сте ги виделе.

loading...