Видео: Излезе трејлерот за новата сезона на Game of Thrones!

Loading...

Вчера на YouTube беше објавен трејлерот за новата сезона од серијата Game of Thrones… 
Сите оние кои со нетрпение ја очекуваат новата, четврта по ред сезона од хит серијата Game of Thrones, можат да го погледнат трејлерот што вчера беше објавен на YouTube.
 
Сите оние кои со нетрпение ја очекуваат новата, четврта по ред сезона од хит серијата Game of Thrones, можат да го погледнат трејлер

loading...
Loading...