Видео: Изреволтиран гледач се јави во „Билките на баба Рада“

Loading...

Изреволтиран гледач се јави во „Билките на баба Рада“ и почна да ја навредува гостинката Божа. Еден од редовните гледачи на емисијата на билкарката Рада се јави во живо во програма за да го искаже својот револт на гостинката во емисијата Божа, навредувајќи ја со погрдни зборови дека жената од Бродец лажела и ништо не се разбирала од билки. 
Откако гледачот беше исклучен, Баба Рада се изјасни дека во нејзината емисија не сака вакви случувања и дека на токму тој ден е денот против Холокаустот, па би требало сите да се сплотиме на тој ден и да си помагаме, како што е и паролата на овој проект „Билките на баба Рада“. 
Погледнете го целото видео од ова јавување.

Еден од редовните гледачи на емисијата на билкарката Рада се јави во живо во програма за да го искаже својот револт на гостинката во емисијата Божа

loading...
Loading...