Видео: Изведбата на Robert Downey Jr. na 60-тиот роденден на Sting!

Loading...

Да се потсетиме… Изведбата на Robert Downey Jr. на 60-тиот роденден на Sting.Настапот се одржа во театарот „Beacon“ во Њујорк 2011 година.
Уживајте во изведбата….
Настапот се одржа во театарот „Beacon“ во Њујорк 2011 година.
Уживајте во изведбата….

loading...
Loading...