Видео: Ја претепале во училишен автобус, а видеото го ставиле на Фејсбук

Loading...

Видеото на кое се гледа како девојче со тупаници удира своја врсничка се најде на фејсбук. Полицијата ги уапсила и напаѓачот и личноста која го снимила нападот.
Чејс Кристиа (16) била брутално претепана во училишниот автобус од страна на една година постаро девојче од неа. Девојчето било претепано бидејќи се обидела да ја заштити својата пријателка, која добивала закани од постарата девојка.
Девојчето случајот го пријавила кај директорката на училиштето, а полицијата интервенирала по објавата на вознемирувачкото видео на друштвената мрежа. Видеото на кое се гледа како девојче со тупаници удира своја врсничка се најде на фејсбук. Полицијата ги уапсила и напаѓачот и личноста која го сни

loading...
Loading...