Видео: Ја слушна омилената песна на ТВ, а тоа што следеше потоа е НЕПРОЦЕНЛИВО

Ја слушна својата омилена песна на ТВ „Single Ladies“ од Бијонсе и…Ритамот дефинитивно и е во крвта.
Ја слушна својата омилена песна на ТВ „Single Ladies“ од Бијонсе и спонтано одлучи на светот да му ги покаже своите вештини во танцот, и верувале или не сето тоа на високи потпетици.
Несомнено и претстои блескава кариера! 🙂
Едноставно непроценливо…
Погледнете го видеото.

Ритамот дефинитивно и е во крвта.
Ја слушна својата омилена песна на ТВ „Single Ladies“ од Бијонсе и спонтано одлучи на светот

Пронајдете не на следниве мрежи: