Видео: Ја воодушеви публиката-Овој дебелко стана интернет сензација!

Loading...

Ова момче ќе успее да ве насмее до солзи!Овој осумгодишен дебелко стана интернет сензација. 
 Тој настапи во Индија на познатото „Талент шоу“. Имено, Акшат Сингт ги воодушеви сите со својот настап, а особено се потруди ја воодушеви својата симпатија.
Погледнете како изгледаше настапот на ова момче.

 
 
Овој осумгодишен дебелко стана интернет сензација. 
 Тој настапи во Индија на познатото „Талент шоу“. Имено, Акшат Си

loading...
Loading...