Видео: Ја запроси својата девојка на настапот на Тајзи

Loading...

Вчера вечерта во Експо Центар се одржа концертот на Сарс. Пред илјадната публика, Тајзи со својот бенд имаше 40 минутно шоу. Настапот на Тајзи беше испратен со многу врисоци, во еден глас се пееја сите негови веќе добро познати хитови на Македонската публика
 Во добар дел од неговите песните, Тајзи како артист ја пропагира љубовта како тема и инспирација на животот, токму и тоа се случи. Како изненадување на вечерта, анонимен охрабрен дечко се качи на бината и ја запроси својата девојка баш пред добро познатиот хит на Тајзи насловен како „Љубов“. 
Присутната публика на овој чин не остана рамнодушна, се слушаа аплаузи од сите страни во салата. Присутната публика на овој чин не остана рамнодушна, се слушаа аплаузи од сите страни во салата. 

На младиот пар, им посакуваме среќа во заедничкиот живот и нека ова биде пример за сите заљубени парови, како што изјави и Тајзи на самиот настап- „На љубовта треба да и се погледне право во очи“ Во добар дел од неговите песните, Тајзи како артист ја пропагира љубовта како тема и инспирација на животот, токму и тоа се случи. Како изнен

loading...
Loading...