Видео: Јапонски ТРИК за совршено спакуван подарок

Пакувањето подарок може да се претвори во вистински ноќен кошмар ако не знаете што правите, но со помош на еден трик секој ваш подарок може да биде совршено завиткан.Пакувањето подарок може да се претвори во вистински ноќен кошмар ако не знаете што правите, но со помош на еден трик секој ваш подарок може да биде совршено завиткан.
Пред завиткувањето водете сметка за тоа украсната хартија да е доволно голема за подарокот, а потоа следете ги чекорите кои се прикажани во видеото. Можеби постапката ќе мора да ја повторите неколку пати, но штом малку повежбате, секој ваш подарок ќе биде совршено спакуван.
Погледнете го видеото во продолжение. 
 Пакувањето подарок може да се претвори во вистински ноќен кошмар ако не знаете што правите, но со помош на еден трик секој ваш подарок може да биде

Пронајдете не на следниве мрежи: