Видео: Јована Јоксимовиќ се скара со камерманот сред емисија

Во секоја работа има проблеми и недоразбирања, па така тоа и се случи и на сопругата на Жељко Јоксимовиќ, Јована Јоксимовиќ. Видеото е постаро, а покажува како таа се искара со камерманот кој ја снимаше премногу блиску.
Видеото е постаро, а покажува како таа се искара со камерманот кој ја снимаше премногу блиску.

Пронајдете не на следниве мрежи: