Видео: Јутјуб на десетиот роденден ги објави 10-те најгледани видеа на сите времиња

Една од најголемите социјални мрежи на светот „Јутјуб“, го слави својот 10-ти роденден, а за сите свои верни посетители одлучи да ги објави 10-те најгледани видеа на сите времиња.1. PSY- Gangam style 2 милијарди прегледи

2. Justin Bieber- Baby 1 милијарда прегледи

3. Katy Perry – Dark Horse 821 милиони прегледи

4. LMFAO – Party Rock Anthem  819 милиони прегледи

5. Charlie Bit My Finger — Again! 811 милиони прегледи

6. Eminem – Love The Way You Lie 811 милиони орегледи

7. Jennifer Lopez – On The Floor 809 милиони прегледи

8. Shakira – Waka Waka 807 милиони прегледи

9. Katy Perry – Roar 802 милиони прегледи

10. Psy – Gentleman 797 – милиони прегледи
1. PSY- Gangam style 2 милијарди прегледи

Пронајдете не на следниве мрежи: