Видео: К-15 за новиот министер за одбрана

Вчера вечерта беше емитуван овој скеч од дружината К-15 за новиот министер за одбрана во Владата – Талат Џафери. Уживајте.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 

 
 Вчера вечерта беше емитуван овој скеч од дружината К-15 за новиот министер за одбрана во Владата – Талат Џафери. Ужива

Пронајдете не на следниве мрежи: