Видео: Каде исчезна Даскал?!

Loading...

Се сеќавате ли на: Играј, Дажа Ву, Далеку си, За сите ноќи… Ова е дел од музичката кариера на Даскал.Дејан Даскалов Даскал е човекот кој некогаш беше активен на македонската музичка сцена.
Се сеќавате ли на: Играј, Дажа Ву, Далеку си, За сите ноќи… Ова е дел од музичката кариера на Даскал.
Веќе долго време се нема појавено со нов хит, или нов настап. Се запрашавме каде е Даскал? 
Повеќе на ТЗМ.МК
 Дејан Даскалов Даскал е човекот кој некогаш беше активен на македонската музичка сцена.

loading...
Loading...