Видео: Како да дознаете дали некој го користи вашето Wi-Fi

По инсталирањето, алатката „Who is on my Wi-Fi“ може да ја скенира околината спрема однапред поставен распон на IP-то или целокупната мрежа во близина.По инсталирањето, алатката „Who is on my Wi-Fi“ може да ја скенира околината спрема однапред поставен распон на IP-то или целокупната мрежа во близина.
Ќе ги добиете IP и MAC адресите, називите на уредите, статусот на врската и слично. Проверете кои уреди се ваши, а кои се потенцијални шверцери.

Стварта да биде позабавна не морате да имате право на пристап како администратор за да го користите, дури и ако сте обичен корисник, можете да видите кој се ви „виси“ на мрежата.
Ако се сомневате дека некој го користи вашето Wi-Fi можете тоа да го откриете, оваа апликација ќе ви помогне во тоа. Погледнете во видеото: 
По инсталирањето, алатката „Who is on my Wi-Fi“ може да ја скенира околината спрема однапред поставен распон на IP-то или целокупната м

Пронајдете не на следниве мрежи: