Видео: Како да ги исправите ВРАТНИТЕ ПРШЛЕНИ за 1 минута?

Loading...

Како да ги исправите вратните пршлени за 1 минута? Одлична вежба за цервикалниот 'рбет!Со исправно изведување на оваа вежба, моментално престанува главоболката, болката во вратот и ја зголемува подвижноста на цервикалниот рбет.
Погледнете како се изведува оваа вежба.Со исправно изведување на оваа вежба, моментално престанува главоболката, болката во вратот и ја зголемува подвижноста на цервикалниот рбет.

loading...