Видео: Како да ги измамите камерите и радарите: Упатство за избегнување на казни!

Loading...

Оваа креативна идеја е направена со цел избегнување на казните поради пребрзо возење….Во Русија се е можно. Доколку сакате да ги измамите камерите можеби ова е најдобар метод, но секако не се препорачува. 
За жал оваа креативна идеја е направена само за да се избегнат казните. 
Погледнете ја идејата на овој Русин, која можеби функционира но не се препорачува. 
 

 
Во Русија се е можно. Доколку сакате да ги измамите камерите можеби ова е најдобар метод, но секако не се препорачува. 
За жал оваа кр

loading...
Loading...