Видео: Како да ја расплачете вашата сакана за 10 секунди?

Loading...

Вас Али за Божиќ на својата вереница и припремил поклон кој долго ќе го памети. Кога го отворила големиот пакет, Џес го здогледала плишаното мече Вајт, својата омилена играчка од детството.За да го реконструира, Вајт Вас морал да најде повеќе од 10.000 стари мечиња, какви повеќе не се ни прават.
На почетокот на процесот за обнова, Вајт имал едно уво, нос, две очи а бил и преполовен. Кога излегол од „болницата за плишани мечиња“ бил како нов и бил подготвен да стане повторно дел од животот на Џес. 
Погледнете како неговата девојка изреагирала кога го добила најслаткиот поклон на светот….

За да го реконструира, Вајт Вас морал да најде повеќе од 10.000 стари мечиња, какви повеќе не се ни прават.
На почетокот на процесот за обн

loading...
Loading...