Видео: Како да направите стомачни за 6 недели?

Loading...

Сите ние сакаме убаво да изгледаме, но се разбира за тоа треба многу труд. Ова видео е доста корисно доколку сакате да ги дефинирате вашите стомачни мускули.Иако вежбите изгледаат лесни. По првите 10 минути ќе сфатите дека навистина не сте во форма.  Но, сепак не се откажувајте.  Првите неколку дена правете половина од вежбите, а кога че видите дека можете и повеќе почнете да вежбате и по 30 минути.
Иако вежбите изгледаат лесни. По првите 10 минути ќе сфатите дека навистина не сте во форма.  Но, сепак не се откажувајте.  Првите неколк

loading...
Loading...