Видео: Како да отворите ШИШЕ ПИВО со ЛИСТ ХАРТИЈА?

Како да отворите шише пиво со лист хартија?На сите ни се има случено да не можеме да го пронајдеме отварачот за шишиња.
Но, лист хартија секаде ќе најдете.
Ова видео ќе ви помогне да научите како се отвара шише со лист хартија Едноставно а корисно.
Видеото е на следната страна:

На сите ни се има случено да не можеме да го пронајдеме отварачот за шишиња.
Но, лист хартија секаде ќе најдете.
Ова видео ќе ви по

Пронајдете не на следниве мрежи: