Видео: Како до секси и заводливи нозе за само 7 дена?

Loading...

Постојано им се восхитувате на долгоногите девојки со прекрасно обликувани нозе, но никако да започнете да вежбате и да го добиете изгледот што отсекогаш сте го посакувале.Потсетете се на најпознатите вежби за нозе кои се многу ефективни, а во исто време и лесни за изведување. Со овие специфични вежби наменети за бутовите, за само 7 дена и 20 минути вежбање на ден ќе го постигнете саканиот ефект.
Возење точак во воздух
Легнете на грб и вртете со нозете како да возите вистински точак. Ова е одлична вежба за мускулите на бутовите и задникот, но секако и за стомакот. Колку подолу ги спуштате нозете, толку повеќе ќе работат мускулите и на стомакот и на задникот. Погледнете го видеото тукаПотсетете се на најпознатите вежби за нозе кои се многу ефективни, а во исто време и лесни за изведување. Со овие спец

loading...
Loading...