Видео: Како е создадено бебето-ѓавол?

Loading...

Видеото кое, всушност, е реклама за хорор филмот  „Роден во темнината“ за само три дена на YouTube има повеќе од 30 милиони посетители. 
За да се создаде бебе-ѓаволот на агенцијата “Thinkmodo” и биле потребни четири недели.
Во него се наоѓаат 11 серво мотори, а неговата кожа која изгледа мошне реално е направена од силикон , додека косата е од козји влакна.
Потта  е лубрикант “KY Jelly” на произведувачот “Johnson&Johnson”.
Бебето и количката  се управувани од страна на четири лица со помош на далечински управувач.
Во продолжение погледнете како е направено бебето-ѓавол.

 
 
За да се создаде бебе-ѓаволот на агенцијата “Thinkmodo” и биле потребни четири недели.
Во него се наоѓаат 11 серво мотори, а

loading...
Loading...