Видео: Како една реченица го промени животот на еден просјак?

Loading...

Ова видео прикажува како зборовите можат да променат нечиј живот барем на момент.Видеото трае 2 минути, и во него се работи за еден слеп просјак кој понекогаш добива пари, но никогаш никој не му обрнува внимание.

На картонот до него пишува „Јас сум слеп“ меѓутоа се ќе се промени кога покрај него ќе помине девојка која ја преправила реченицата и наместо „Јас сум слеп“ напишала „Денес е преубав ден, но јас неможам да го видам“.
Видеото трае 2 минути, и во него се работи за еден слеп просјак кој понекогаш добива пари, но никогаш никој не му обрнува внимание.

loading...
Loading...